Keltisk retreat 3.-6. mai


Ved Brit Lundby Hilde og Elsa Mikkelsen. 


Brit Lundby Hilde leiar retreaten saman med Elsa Mikkelsen. Begge er kjende folk her på huset og ressursar innan retreatarbeid.

Denne retreaten er delvis taus, det betyr at det er lommer gjennom helga der det er frivillige delestunder.

Delvis taus retreat, er i hovudsak i stilla med ein fast tidebønsrytme med samlingar i kapellet, morgon, middag og kveld. Nattverd under morgonbøna. Stille andakt i kapellet og åndeleg lesing. Alle måltida i spisestova er stille med instrumental musikk i bakgrunnen. Det vert tilbod om frivillig delestund i loftstova på kvelden, der ein kan dele litt frå dagen. Om ein ønsker heilt taus retreat, kan ein velje det. Berre gje beskjed til leiarane. Elles vil det bli tilbod om personleg samtale gjennom helga, for dei som ønsker det.

På ein keltisk retreat tar vi i bruk nedskrivne keltiske tekster, bøner, velsigningar, songar/salmar. Mykje stoff er henta frå Lindisfarne, der presten Ray Simpson har samla og skrive tekstar på engelsk, der noko er oversett til norsk. Det blir og ei innføring i keltisk kristen spiritualitet på retreaten.

Holmely ligg vakkert til, med fine tur-moglegheiter. Perfekt; om du likar å bruke tid med Gud ute i naturen! Elles har vi ei varm og fin loftstove til bruk gjennom retreaten, ope kapell og ei bønehytte som vi kan bruke etter avtale.

Naturen
vil vere sentral til både rekreasjon og inspirasjon på ein keltisk retreat. Det blir ikkje arrangert reise til Selja på denne gangen, men vi planlegg to turar i nærmiljøet; ein tur ut til havet og ei lett fjellvandring. På desse turane blir det lagt opp til Jesusmeditasjon (bibeltekst om ei Jesusforteljing). Ta med turklede (ull, vind-regntett) og gode sko, termos og dagstursekk!   

Meir info, sjå brosjyre: Brosjyre Keltisk retreat

Påmelding Bruk skjemaet under eller send e-post / ring til
Holmely 
Tlf. 57 85 34 25
E-post: holmely@normisjon.no